Сучасна форма вафельниці для випічки невеликих товстих вафель в домашніх умовах. Домашня вафельниця — чудовий прилад для приготування швидких десертів або закусок. У західних країнах вафельниці давно використовують для приготування сніданків: солоних і солодких. Товсті вафлі в вафельниці для віденських вафель виходять прямокутної форми — точно такі ж можна купити на прилавках супермаркетів.
Використання цієї форми забезпечує двостороннє рівномірне запікання вафель.
Вафельницею легко користуватися, головне — не забувати вчасно її перевертати під час приготування простих, але дуже смачних кондитерських виробів. Вафлі можна вживати як самостійну страву, так і у вигляді смачного торта, перемазавши отримані вафельні коржі будь-яким кремом.
З такою формою для випічки вафель кожен день перетворюється на свято, підсолоджене улюбленими ласощами.
Розмір форми - 15x10 см
Товщина - 3,5 см
Загальна довжина з ручками - 35 см
Довжина ручок - 15 см