Ніж Kamille овочевий, лезо 9 см., з ручкою "soft touch"
Кухонні ножі — те, без чого неможливо обійтися при приготуванні їжі. За тисячі років кулінарної історії людство винайшло найрізноманітніші види ножів: універсальні, обробні, обвалочні або філейні. Гарні кухонні ножі у всі часи цінувалися дуже високо
Тип ножа: Ніж для чищення овочів
Матеріал леза: нержавіюча сталь.
Довжина леза: 9 см.
Заточка леза: одностороння.
Матеріал ручки: ABS-пластик.
Довжина ручки: 11,5 см.
Чохол: немає.
Підходить для миття в посудомийній машині: ні
Упаковка: ярлик, пвх-блістер.
Особливості:
- лезо і ручка чудово збалансовані
- практичний у використанні
- нековзна ручка
- дуже зручно лягає в руку
- легко заточується і довго залишається гострим